Chronische stress
Stress hoort er bij en zorgt dat je als het nodig is extra kunt presteren. Door toenemende werkdruk en de hectiek van ons bestaan wordt daar voortdurend beroep op gedaan. Ontspannen kost steeds meer moeite. Er is geen ruimte meer voor bezinning, contact maken, verwerken, stilstaan en genieten. Tot je te uitgeput bent en werken niet meer mogelijk is. Je bent opgebrand, geestelijk leeg en vastgelopen. Je lichaam protesteert. Het moet anders!

Het kan anders!
Stress en burn-out geven je een sterk signaal om het anders te gaan doen. Coaching geeft je de kans om de burn-out als een keerpunt te zien en er krachtiger uit te komen. De dialoog met jezelf aan te gaan om nieuw evenwicht te vinden.

De oplossing zit niet in wachten tot de omgeving verandert en buiten jezelf te denken. Als jij stappen zet verandert de omgeving mee.

Wil jij ook met zelfvertrouwen, zin en energie in je werk staan?

Hoe kan ik je helpen?
CSR® is een bewezen effectieve methode om energie te managen en een goede balans te vinden. Stress wordt bezien vanuit de psychologie en de biologie: de mind-body benadering. Valide testen geven inzicht in je stressniveau. Concrete tips en leefregels helpen stress te reduceren en energie te managen.

Door coaching help ik je om regie te houden in stressvolle situaties, zodat je een  beter evenwicht kunt bewaren. Je leert te vertrouwen op je eigen kompas en maakt keuzes die bij jou passen. Die waardevol zijn; zodat je weer plezier in je leven en werk hebt.

‘Stilstaan bij wat je beweegt’ is het motto waar vanuit ik werk: de dialoog met jezelf aangaan. Wat wil ik en waar sta ik voor? Wat kan ik versterken voor een betere balans? Dialoog is een houding waarbij rust en aandacht helpen je eigen antwoorden te ontdekken.

Wil jij?

  • Roofbouw doorbreken en ervaren dat je zin en energie hebt
  • Kunnen ontspannen en genieten
  • In balans blijven en je energie kunnen managen
  • Regie houden in stressvolle situaties
  • Keuzes maken die bij je passen
  • De focus verleggen van doen wat niet goed voor je is naar trouw zijn aan jezelf
  • Vanuit je eigen balans gelijkwaardige relaties met anderen aangaan


Ik red het nog wel even

Veel van mijn coachees hebben lang zelf aangemodderd. Stress en vermoeidheid horen er nu eenmaal bij, of er is schaamte of angst om dit op het werk bespreekbaar te maken. Ze komen als het helemaal niet meer gaat en merken dan pas hoe moe ze zijn. Achteraf zeggen ze dat ze door de coaching meer plezier in hun werk hebben, beter tot uitdrukking kunnen brengen wat ze zelf willen en steviger in hun leven en werk staan.

Ik help je graag om rust te vinden, uitval te voorkomen of duurzaam te herstellen.

Meld je meteen aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek