Vanaf 1 dec.’20 is er weer subsidie beschikbaar.

Heb jij interesse in 3 loopbaangesprekken én wil je er op tijd bij zijn? Stuur mij dan een bericht met je contactgegevens en geboortedatum. Ik zorg voor de rest.

 

 

Covid-19 heeft de arbeidsmarkt op zijn kop gezet. Zorg ervoor dat je deze crisis gebruikt om er kansrijk uit te komen. Je kunt nu gebruik maken van de subsidieregeling van de overheid om een gratis ontwikkeladvies aan te vragen.

 

Met een ontwikkeladvies denk je na over jezelf en je toekomst.

 

Met een ontwikkeladvies breng je in kaart wat jouw sterke punten zijn. Je ontdekt jouw potentieel en toekomstperspectief. Zo kun je makkelijker een volgende stap zetten in de zoektocht naar werk waar je blij van wordt. Of dat nu in hetzelfde bedrijf is of juist heel ergens anders.


Voor wie is het?

Deze regeling is voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd. Werkend of niet werkend, in loondienst of ZZP-er. Dus als je werkgever is getroffen door deze crisis, als jij zelf de dupe hiervan bent, maar ook als je niet goed op je plek zit in je huidige baan dan is deze regeling voor jou bestemd. Je kunt dus ook meedoen als je niet per se een andere baan nodig hebt, maar twijfelt of je huidige baan nog wel bij je past


Hoe werkt het?

In drie één op één gesprekken (online of off-line) gaan we aan de slag met jouw huidige situatie en je oriëntatie op de toekomst.

Met online assessments en een digitale arbeidsmarktscan brengen we je arbeidsmarktpositie, persoonsprofiel, kwaliteiten en drijfveren in beeld We bespreken de uitkomst hiervan, je situatie en de wensen die jij hebt t.a.v. werk. We bepalen de loopbaanvraag waar jij de nadruk op wilt leggen.

 

Waar gaan jouw ogen van stralen?

 

Loopbaanvragen gaan niet alleen over wat er kan en welke kansen er zijn maar ook over wie je bent en wat je wilt. Jouw loopbaanvraag verkennen we verder met het Career Story Interview, een narratieve manier van loopbaanbegeleiding. Aan de hand van biografische vragen ga je jouw eigen verhalen vertellen. Zo wordt op een verrassende en onverwachte manier duidelijk wat er voor jou toe doet. Je ontdekt hoe je vraag van nu past binnen je persoonlijke ontwikkeling en daarmee ook hoe je kunt omgaan met de loopbaanvraag die nu op je bord ligt. Het wordt duidelijk wat de rode draad en je eigenheid is in je loopbaan en leven en geeft je focus waardoor je ziet hoe je in de toekomst verder wilt.

Tot slot maak je een ontwikkelplan waarin je de inzichten uit het Career Story interview en de arbeidsmarktscan vertaalt naar concrete stappen: jouw acties voor de korte en lange termijn.


Deelname is vrijwillig

Deelname aan het loopbaan ontwikkeladvies is volledig op vrijwillige basis. Wat tijdens het ontwikkeladvies wordt besproken, blijft een zaak tussen jou en mij als coach. Jouw werkgever (eventueel) wordt dus niet geïnformeerd over jouw deelname en de resultaten van het ontwikkeladvies. Je mag zelf weten of je dit met jouw leidinggevende bespreekt of niet.


Aanmelden

Wil jij aan de slag met je eigen ontwikkeling of heb je nog vragen?
Laat het weten via het contactformulier of mail mij en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.