• Heb je het gevoel dat er meer in je zit en wil je onderzoeken hoe je jouw talenten beter kunt inzetten?
  • Gaat je werk best goed maar kost het je teveel energie omdat het niet echt past bij wie jij bent?
  • Vind je het lastig een nieuwe richting te bepalen en gerichte stappen in je loopbaan te zetten? Liet je het eerder gewoon op je afkomen en wil je nu een bewuste keuze maken?
  • Weet je wel wat je niet meer wilt, maar mis je de focus om te zoeken naar werk wat je wel met plezier kunt doen?

 

Iedereen staat wel eens stil bij de eigen loopbaankeuzes. Soms vrijwillig, meestal door omstandigheden gedwongen omdat er een frictie is.

Je zoekt loopbaancoaching omdat werk meer is dan brood op de plank, het gaat om betekenis geven aan je leven en je eigen levensverhaal tot uitdrukking brengen. Je bent op zoek naar de rode draad in je loopbaan om de volgende stap te kunnen maken. Loopbaancoaching nodigt je uit de dialoog met jezelf aan te gaan om helder te krijgen wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Met deze zelfkennis ga je de dialoog met de buitenwereld aan, in welke rol voel je je thuis en met welke plaats op de arbeidsmarkt wil je je verbinden.

Als loopbaan coach kan ik je helpen van richting te veranderen of meer focus aan te brengen in je huidige baan.

 

Past je werk bij wie je bent?

Met verschillende werkvormen en opdrachten wordt je aan het denken gezet. Je onderzoekt je levensloop en ontdekt je natuurlijke talenten, deze hebben je tot uniek mens gemaakt. We inventariseren welke belangrijke ervaringen je in je werk en je leven hebt opgedaan. Je brengt in beeld wat je inspireert en wat jij belangrijk vindt. Zo wordt duidelijk wat jouw persoonlijke kwaliteiten zijn en wat je passie is.

Als helder is wie je bent, wat je kunt en waar je warm voor loopt kun je met een duidelijk doel voor ogen de vertaalslag maken naar werk dat echt zinvol voor je is. Van daaruit werken geeft plezier en zelfvertrouwen. Loopbaan coaching betekent werken aan een helder profiel waarmee je je koers kunt vervolgen en je loopbaan in eigen hand kunt nemen.

In mijn loopbaantrajecten is het Career Story Interview het vertrekpunt.

 

Werken met zin en energie

Ben je op zoek naar een loopbaan coach in Groningen, Haren of omstreken?

Als ervaren coach help ik vanuit mijn praktijk Dialoog Incompany mensen bij veranderingsprocessen. Ik heb al veel mensen mogen helpen om met zin en energie te werken. Ik ben opgeleid aan de School voor Coaching tot gecertificeerd coach en aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO / EMCC. Mijn praktijk is gevestigd in Groningen / Haren.


Informeer gerust verder
Wil je graag meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen.
Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 22667227 en vertel je graag meer over de coachtrajecten, workshops en dialoogbegeleiding.

Ook kun je een terugbelverzoek achterlaten op de contact pagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.