Iedere (levens)loopbaan kent vragen, uitdagingen en frustraties. Loop je steeds tegen dingen aan? Zelf zie je niet altijd wat er speelt en krijg je er geen vat op. Coaching ondersteunt jou bij het vinden van manieren om te leven en te werken op een manier die bij jou past.

Veel coachvragen gaan over het verlangen om meer jezelf te kunnen zijn. In (werk)relaties stemmen we ons makkelijk af op wat anderen nodig hebben of van ons willen. Vooral wie sensitief is voelt dat haarfijn aan. Ons hoofd dicteert ons wat verstandig is. En daar gaat het mis. We verliezen contact met onszelf, ons hart en de eigen behoeftes. Daar is amper ruimte voor.

Voor steeds meer mensen werken de oude patronen van aanpassen niet meer. Er ontstaat een knagend gevoel van onrust, leegheid, gebrek aan eigenwaarde en zingeving.

Wil jij meer jezelf zijn? Om vanuit zelfvertrouwen, met zin en energie te leven en werken?


Wat kan ik voor je doen?
Als coach kijk ik met je mee welke belemmeringen in de weg staan om de door jou gewenste verandering te bereiken. Coachen is dikwijls zaken ordenen en verhelderen. Ik maak ruimte om de dialoog met jezelf aan te gaan, vanuit je hoofd en je hart. Om zo weer te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Zo kun je je eigen koers weer opnieuw bepalen.

Het is jouw proces en je moet het zelf doen, maar ik loop een eindje met je mee. Door er samen bij stil te staan komt er weer snel beweging.  Zodat je weer krachtig, levendig en met zelfrespect verder gaat.

In het vertrouwen van het één-op-één coachingsgesprek werken we samen aan jouw coachvraag, jouw gewenste verandering.

  • Als je helderheid wilt bij thema’s die in je leven spelen
  • In periodes van stagnatie, als leven overleven wordt
  • Wanneer je meer je eigenheid wilt tonen in je werk
  • Om ondersteund te worden bij nieuwe uitdagingen en veranderingen

 

Meld je meteen aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.