Herstellen met een burn out-coach

Bij chronische stress merk je dat het steeds moeilijker wordt te ontspannen en te genieten. Je komt niet meer tot rust en gaat door tot je uitgeput bent en werken niet meer mogelijk is. Als je burn-out raakt ben je geestelijk en lichamelijk uit balans. Je bent opgebrand, geestelijk leeg en vastgelopen. Het verstand waar je altijd op kon vertrouwen werkt niet meer zoals je wilt, emoties kun je niet meer onder controle houden. Je lichaam protesteert; het moet anders!
Denk jij een burn-out te hebben of zit je voor je gevoel tegen het randje aan? Als burn-out coach kan ik je helpen. Ik ben vanuit mijn praktijk Dialoog Incompany actief in Groningen, Haren en omgeving en kan je helpen krachtiger uit je burn-out te komen.

Benieuwd wat ik als burn-out coach in jouw situatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op om verder te informeren. Je kunt telefonisch contact opnemen via 06 22667227. Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan even een terugbelverzoek achter.

 

Wat kan een burn-out coach voor je betekenen?

Stress en burn-out geven je een sterk signaal om het anders te gaan doen. Coaching geeft je de kans om de burn-out als een keerpunt te zien en er beter uit te komen. Het nodigt je uit tot zelfonderzoek; hoe kun je jouw leven weer in balans brengen? Wat geeft stress of benauwt je? Welke eigenschap van jezelf kreeg tot nu toe niet zo de ruimte en verdient nu meer aandacht? Wat wil je het liefst en waar voel jij je oké bij? Je verstand stond altijd voorop maar nu leer je ook naar je gevoel te luisteren, zo maak je contact met wat je werkelijk wilt. Door hart en hoofd met elkaar te verbinden ga je passender keuzes maken. Je maakt ruimte voor wie je werkelijk bent.

 

Van Burn-out naar levenskunst

De werkomgeving of omstandigheden kunnen je flink stress bezorgen. Maar de oplossing zit niet in wachten tot de omgeving verandert en buiten jezelf te denken. Als jij stappen zet verandert de omgeving mee.

Stressreductie
Als coach ben ik gespecialiseerd in stressreductie. Daarmee ondersteun ik je om je vitaliteit en werkplezier weer terug te krijgen. De methode die ik hanteer, CSR® (chronische stress reversal), is een bewezen effectieve methode om energie te managen en een goede balans te vinden. Stress wordt bezien vanuit de psychologie en de biologie: de mind-body benadering. Valide testen geven inzicht in je stressniveau. Concrete tips en leefregels helpen de stress te verminderen en weer energieker te worden.
Je gaat ontdekken hoe je beter grip op stressvolle situaties kunt krijgen en luistert beter naar jezelf waardoor je keuzes maakt die bij je passen. Als jij helemaal jezelf kunt zijn, kun je weer open staan voor anderen.

 

‘Soms moet je even stilstaan, om weer vooruit te komen’

Als burn-out coach kan ik je helpen met:

  • Roofbouw doorbreken en ervaren dat je weer zin en energie hebt
  • Kunnen ontspannen en genieten
  • In balans blijven en energie kunnen managen
  • Regie houden in stressvolle situaties
  • Keuzes maken die bij je passen en die betekenisvol voor je zijn
  • De focus verleggen van doen wat niet goed voor je is naar trouw zijn aan jezelf
  • Op een goede manier re-integreren

 


Ik red het nog wel even…
Veel van mijn coachee’s hebben lang zelf aangemodderd. Stress en vermoeidheid horen er nu eenmaal bij, of er is schaamte of angst om dit op het werk bespreekbaar te maken. Ze komen als het helemaal niet meer gaat en merken dan pas hoe moe ze zijn. Achteraf zeggen ze dat ze door de coaching meer plezier in hun werk hebben, beter tot uitdrukking kunnen brengen wat ze zelf willen en steviger in hun leven en werk staan.

 

Over Dialoog Incompany

Als zelfstandig coach ben ik actief in Groningen, Haren en omstreken. Mijn praktijk Dialoog Incompany heb ik in 2003 opgericht en ik heb al veel mensen mogen helpen de rust en plezier in hun leven terug te vinden. Ik ben gecertificeerd coach en ben aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO / EMCC. Ik ben gespecialiseerd in het coachen van mensen met een burn-out en help hen de balans terug te vinden.

 

Wil jij ook weer met zin en energie in je werk staan?

Ben je op zoek naar een burn-out coach in Groningen, Haren of omstreken? Wil je graag meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06 22667227 en vertel je graag meer over de coachtrajecten, workshops en dialoogbegeleiding. Ook kun je een terugbelverzoek achterlaten op mijn contact pagina. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik help je graag om rust te vinden, uitval te voorkomen of duurzaam te herstellen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek