Ik heb tot grote tevredenheid bij Els een Career Story Interview gedaan. Een kort traject dat me heel veel inzichten heeft gegeven in zowel de terugblik op mijn loopbaan als in de doorkijk naar het vervolg daarop.
De kracht van Els is dat ze heel veel ruimte biedt door haar goede manier van luisteren en vragen stellen waardoor je verhaal zich eigenlijk als vanzelf ontvouwt. Daarnaast is ze scherp in het analyseren en het vatten van de kern.
Ik kan haar van harte aanbevelen.

CSI heeft mij veel inzicht gegeven in de rode draad in mijn eigen verhaal. Door de vragen die Els stelde kwam voor mij (weer) naar boven wie ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Ook biedt het perspectief: als de protagonist ben ik niet overgeleverd aan de grillen van de auteur, maar ben ik ook de auteur en kan ik mijn eigen verhaal verder schrijven op de manier die bij mij past. Ik heb het als heel waardevol ervaren.

 Ik heb mijn huidige loopbaan beëindigd en wil nieuwe keuzes maken. Ik heb nu antwoord op mijn vraag welke kant ik op moet, wat het beste bij mij past en mij inspireert en uitdaagt.  Ik had niet verwacht dat er zoveel positiefs uit kwam. Het raakt mij.

 Mooie eenvoudige manier om jeugdervaringen te gebruiken voor interesses van dit moment.
Het lijntje kind-zijn – nu wordt duidelijk.

 Ik wil mijn werk graag op eigen wijze neerzetten en uitdrukking geven aan mijn bijzonderheden. Door dit interview wil ik ontdekken wat mijn uniciteit is, waar ben ik voor in de wieg gelegd? Mijn ervaring is dat dit een compleet nieuwe invalshoek is, verrassend! Je uniek-zijn komt er met deze methode veel beter uit dan in voorgeprogrammeerde testen die mensen in hokjes plaatsen.

 Anders dan anders. Het geeft op een andere manier kijk op hoe je leven is, wat belangrijk is.
Het geeft een andere blik, andere inzichten op mijn leven.

Mijn huidige baan doet vooral beroep op mijn hoofd maar ik wordt er niet echt warm van.
Op een creatieve manier heb ik met dit interview de juiste of meer gelukkige richting bepaald die dicht bij mijn hart ligt.