Ik heb mijn huidige loopbaan beëindigd en wil nieuwe keuzes maken. Ik heb nu antwoord op mijn vraag welke kant ik op moet, wat het beste bij mij past en mij inspireert en uitdaagt.  Ik had niet verwacht dat er zoveel positiefs uit kwam. Het raakt mij.

 Mooie eenvoudige manier om jeugdervaringen te gebruiken voor interesses van dit moment.
Het lijntje kind-zijn – nu wordt duidelijk.

 Ik wil mijn werk graag op eigen wijze neerzetten en uitdrukking geven aan mijn bijzonderheden. Door dit interview wil ik ontdekken wat mijn uniciteit is, waar ben ik voor in de wieg gelegd? Mijn ervaring is dat dit een compleet nieuwe invalshoek is, verrassend! Je uniek-zijn komt er met deze methode veel beter uit dan in voorgeprogrammeerde testen die mensen in hokjes plaatsen.

 Anders dan anders. Het geeft op een andere manier kijk op hoe je leven is, wat belangrijk is.
Het geeft een andere blik, andere inzichten op mijn leven.

Mijn huidige baan doet vooral beroep op mijn hoofd maar ik wordt er niet echt warm van.
Op een creatieve manier heb ik met dit interview de juiste of meer gelukkige richting bepaald die dicht bij mijn hart ligt.